Legutóbbi Insta Fotók

2012. március 6., kedd

Tűzrakás Akarattyán, a Balcsi jegén, Hummer nélkül

Szóval láttuk az interneten, hogy ez jó (azaz Ádibácsinak csak az indulás reggelén esett le, hogy ezt tényleg a Balaton jegén kell), úgyhogy beültünk Kis Mikibe, és meg sem álltunk a Magaspartig:

Királyka és KisMiki a Magasparton
Mivel óriási tócsákat láttunk a jégen, fel is adtuk az ötlet, inkább elmentünk a 24-be enni finomat, megszerelni a helyi hálót, meg pihengetni. De aztán mégiscsak lementünk megnézni a strandot, ahol kiderült, hogy a jég még frankó (baltával mértük).

Professzionális méréstechnika
Kicsit sétáltunk a jégen, de nagyon parás volt, úgyhogy lejöttünk, de az uccsó pillanatban találtunk száraz nádat, úgyhogy meggyújtottunk néhány szálat. Onnan meg már ugye nekünk nincs megállás:

Yiiiiiiii!
Tanulságok: nagyon király a hangulat, idén szülinapomra ott fogunk főzni egy rendes pörköltet, ahogy kell. Azér mer muszáj, azér!

Bónusz kép
Itt vannak még érdekes és kevésbé érdekes fotók is.

2 megjegyzés:

  1. Akkor a mai napon megkezdem a szorítási folyamatot a karácsonyi fagyokért, hogy a szülinapodon a jégen főzzünk, ne az iszapban... :)

    VálaszTörlés
  2. :) Az iszapos verzió is jónak tűnik, csak a lányok bikiniben lehet hogy túlságosan remegnének, és elrontanák az élményt. Inkább az legyen augusztusban! :)

    VálaszTörlés

Mindig gondolj a környezetre, mielőtt butaságokat kommentelsz!

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.