Legutóbbi Insta Fotók

2012. március 19., hétfő

A BMW-sek jófejek!

Mindenki azt gondolja, hogy a BMW-sek a legnagyobb taplók a világon, és ez így igaz is. Kivéve a az oldtimer BMW-seket, akik mindig üdvözlik egymást az úton is, meg ha kell, mindig készségesen segítenek is egymásnak. Történt ugyanis, hogy ablakot kerestem KisMikire a barbár támadás után a világhálón, és találtam is néhányat, egyet különösképpen tetszetősnek találtam: szinte új állapotban levő gyári BMW ablakok, krómlécekkel, párban 5000 forintért.
El is indultunk Városföldre, ami Kecskemét mellet van, és hamar meg is találtuk a tanyát. Kiderült, hogy Sanyi, aki árulta az árut, szintén BMW buzi. Az ablakok tényleg tip-top állapotban voltak, de nem nagyon találtam volna szeretőt, aki berakja, úgyhogy ő fölajánlotta a segítségét (elég szar 120-szal autózni amikor a hátsó ablakod pukkantós fóliából van), úgyhogy egy fél óra múlva már be is volt szerelve az ablak. Totál jófej Sanyi! Még porszívózgatott is! :)
Sanyi
Utána beugrottunk Kecsóra ebédelni a Rozmaring étterembe, ami a leírás szerint "Friss, hazai, őszinte". Tényleg nagyon kedvesek voltak a pincérek, adtak ajándék tepertőt (!!) előételnek, aztán a leves meg a nyúl után ajándék citromos tortát is.
Tepertő
Kaja után még körbesétáltunk a főtéren, megnéztük a Cifrapalotát, Piarista Gimnáziumot, meg még néhány dolgot, aztán haza is mentünk.
Cifrapalota - Kecskeméten a szecesszió a menő - király!
Tudomány és Technika Háza
Piarista Gimnázium Kecskemét
Mindent egybevéve igaz a mondás: minden rosszban van valami jó. Ugyan nincs hifim, meg egy csomót szoptam, de legalább tapasztaltam, hogy vannak jó emberek, és 10 év tervezgetés után végre eljutottam Kecskemétre egy hétvégén! :)

Itt van egy album a többi képpel.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Mindig gondolj a környezetre, mielőtt butaságokat kommentelsz!

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.