Legutóbbi Insta Fotók

2012. március 12., hétfő

Deszkázás a tilosban

Mer ugye hogy mit csináljunk a hétvégén, ugye. Na ezt ne, mert ILLEGÁLIS! Azért leírom, majd max a végére  odaírom, hogy don't try this at home, nehogy beverjenek az internetes jagellók a kóterbe. :)

Szóval, Annahegyi Pihenő, épülő M0-s autópálya szakasz, sok kilométer tökéletes aszfalt. Ez hívogatott minket, 5 longboardost és carver boardost. A szatyorban élőknek: mind a kettő speciális gördeszka típus, az előbbi sokkal hosszabb, nagy sebességekre képes és longboardos szörfös mozgást lehet vele gyakorolni. Az utóbbi rövidebb, speciális felfüggesztésű, amivel a shortboardos mozdulatokat lehet gyakorolni. Nekem is ilyenem van, Taylor Knox tervezte (állítólag), aki ma is versenyez a profik között. Nagyon király szerkezet, tudod úgy hajtani, hogy nem teszed le a lábad, csak pumpálsz a deszkán. Ezen kívül mindenféle szörf trükköket (snap, cutback, stb.) lehet vele gyakorolni, eszméletlen hasznos. Ki is rakok egy videót, hogy hogy csinálják a menők.


Szóval ott deszkázgattunk...

Gyülekező - Zsombi is befutott végül
Az Alextól tanultak átadása
Mókuska és Tamás
Zsombi és én. Nagyon könnyű elképzelnem, hogy ott a hullám! :)
...egészen addig, amíg fel nem tűnt az útellenőrző. Ez rossz omen volt...

Nem jó fej
...aztán megjelentek a haverjai, akik (mint utóbb kiderült, a mi kedvünkért) lezárták az M0-s egyik sávját, hogy három kocsival leállhassanak, és minket felügyelhessenek. Ha az autósok tudták volna, hogy ezért állt le egy sáv, meglincselték volna a köcsögöket. Az autósoknak amúgy tetszett a dolog, többen is dudálgattak meg integettek. A rohadékok úgy 100m-ről néztek minket, meg fotóztak is, de nem szóltak, hogy nem kéne ezt csinálnunk, úgyhogy mi deszkáztunk tovább ügyesen.

Aztán ahogy számítottuk, megérkeztek a jagellók is, úgy 100-zal, szirénázva.

Surfing sucks, don't try it!
Azt hittük, hogy gáz lesz, de csak elküldtek, mi meg mentünk, úgyis kezdtünk fáradni.

A paraszt útellenőrök ezután vették is a sátorfájukat. Remélem ha vesznek macskát, akkor az majd rászarik a kedvenc szőnyegükre.

Azért nagyon király volt az egész, kellett egy kis normális gyakorlás Bááli előtt!
A fotókért köszönet Krisztának!

1 megjegyzés:

Mindig gondolj a környezetre, mielőtt butaságokat kommentelsz!

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.