Legutóbbi Insta Fotók

2012. március 16., péntek

Rikiki durchmarsch

Deduuuuurva! Amikor eredetileg kiraktam ezt a bejegyzést, még csak nagyon valószínűtlen volt, és ezért vicces, hogy 10 körön keresztül folyamatosan sikerüljön a bemondásom Rikikiben. Ezért is írtam: Sose vót még ilyen!

10 kör hiba nélkül
Aztán játszottuk tovább a meccset, az utolsó 7 kör iszonyú volt, mert akkor már tényleg elképzelhetőnek tűnt, hogy lehetséges egy tökéletes menetet csinálni. Ádibácsi (a.k.a. Oszlás) ezt ki is használta, hogy minden csepp véremet kiszívja, és növelje a nyomást rajtam. Az utolsó kör felé már tényleg óriási volt a nyomás, és többször is úgy úsztam meg a hibázást, hogy full véletlenül olyannal vittem, amivel nem terveztem, vagy fordítva. A legutolsó körben Csillának adu ásza volt, és akkor megnyugodtam, hogy ez tuti nyerő - csak később vettem észre hogy nekem is adu bubim volt, ami azért normál esetben tuti bukó. De ma valahogy Fortuna nagyon kegyes volt, lehet hogy azért, mert kedden úgy megszopatott az autórádióval! (tényleg, arról is lesz egy bejegyzés) :)
Na szóval az lett a vége, hogy egy teljes Rikiki játszmát HIBÁTLANUL végigcsináltam! WOOOOOOHOOOOOO!!!!! :) Ilyen még nyilván SOHASENKIVEL nem történt meg, az tuti! 100%! Nem tudom, hogy mennyi lehet erre az esély egy ilyen szinten mázli-játékban, de nagyon nagyon alacsony!  Végül berakom a "bizonyíték"-ot:

A tökéletes Rikiki játszma

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Mindig gondolj a környezetre, mielőtt butaságokat kommentelsz!

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.