Legutóbbi Insta Fotók

2012. február 29., szerda

Mit csináljak a hétvégén?

Néha rám szakad a tudat, hogy hétvégére nincs programom. Ha senki nem ér rá, ez egész súlyos tud lenni. (Persze ezt emlékezetből írom, mert ilyen nem volt hónapok óta, de akkor is.) Szóval létrehoztam egy új rovat, vagy címkét más néven, ami ebben segíthet eligazodni. A tervek szerint az én általam leírt programok egy idő után egész szép gyűjteménnyé dagadhatnak, amit az interneten keresgélő szerencsétlenek fel tudnak majd jól használni (én már kerestem rá erre szó szerint Google-ben, általában kevés sikerrel).
A jó ötletek ugyanis általában tök egyszerűek, csak éppen akkor nem jutnak az embernek eszébe. Munka közben, kórházban, túszdrámában persze eszébe jutnak, de mire lesz szabadság, elfelejti. Na ezért. Nem vagyok kíváncsi a véleményetekre, ez egy NAGYON JÓ ötlet.

2 megjegyzés:

  1. Miköőly Pappa, csak szerettem volna megköszönni a segítséget, és egyben megerősíteni téged abban, hogy ez a címke nagyon jó ötlet!! Igaz ami igaz, ránk tört ez a péntek este és ott álltunk ötlet nélkül, de most...!!!! Köszönjük még1szer. Képzeld az lesz, hogy nemsoká' bepakoljuk a muskátlikat meg a gördeszkát a kocsiba, odakanyarodunk a Gerlóczy-hoz és benyomunk egy feketét, nehogy a hosszú út alatt elálmosodjunk, aztán irány a csanaki BMW-s találkozó, ahol éjszakába nyúlóan kanasztázunk az ottani spanokkal és amint fagy, kimegyünk a környező tó jegéhez és tüzet rakunk. Meg kell mondjam már így is tökéletes este lenne, de én titkon még azt is remélem, hogy talán Kony-t is megtaláljuk. Neked is jó 7végét!!

    VálaszTörlés
  2. :)) Baszki neked egy tökéletes hétvégéd volt!!! Hála nekem!

    VálaszTörlés

Mindig gondolj a környezetre, mielőtt butaságokat kommentelsz!

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.