Legutóbbi Insta Fotók

2012. február 8., szerda

Kijev - 1. rész

Na, ahogy ígértem, itt van a leleplező, botrányszagú mű első része Kijevről, és ami mögötte van!

Persze lusta vagyok normálisan írni, úgyhogy inkább kirakok egy kategóriákba szedett Kijev-wikit:

Közbiztonság
Az útikönyv alapján elég óvatosnak kell lenni a zsebtolvajokkal, az utcán nagyon körül kell nézni, még a járdán is, mert a nagy fekete nyugati autók alkalomadtán a járdát is használhatják a dugó elkerülésére (!!). Ezen kívül ha zsaruval találkozunk, és le akar nyúlni valami kama indokkal, akkor kezdjük el felhívni a konzult, attól általában megenyhülnek. Szép start.

Hummer a jégen :) Biztos ez is egy egyetemi docensé
Pontozás
Élünk (+1), a városba érkezésem után 4 órával már ellopták a BlackBerrymet (-1)
Összesen: 0 pont.

Épületek
Este érkeztünk, az autóútról nagyon sötét, nagyon magas, ám nem kocka, hanem inkább Gotham citys lakóépületek sorát láttuk, nice. Az irodaházak között is van felhőkarcoló kategóriájú (30+ emeletes). Sok bizánci stílusú templom, hatalmas emlékművek, sok klasszicista épület. Az átlag házak a belvárosban viszonylag kockák, dehát hol nincs ilyen.

Szent Zsófia katedrális
Pontozás
Sok magasház (+1), érdekes templomok (+1), érdekes cyber-punk lakótelepek (+1), néhány lepra lakótelep (-1)
Összesen: +2 pont.

Csajok
Az átlag ukrán nő 175 centi magas, és úgy 50 kiló, kivéve a szállodában, ahol inkább 180/45. Nem tudom, hogy mitől van (talán nincs elég kaja), de Kijevben nincsenek kövér emberek. Férfiak még csak-csak (persze ezt le is szarom), de a nők mind vékonyak. Ez biztos hozzájárul ahhoz, hogy az átlagos ukrán nő igen dekoratív. Ezen kívül mi egy ötcsillagos szállóban szálltunk meg, ahol elég sok fiatal lány volt csak úgy dekorációnak (persze a dekorációt is meg lehet vásárolni nyilván néhány ezer hrivnyáért). Na azok topmodell kinézetűek mind, bár nekem túl ropik. Meg a recepciósok is, meg úgy kb. mindenki, aki szem előtt van. Nem is az a durva, hogy sok szép csaj van, hanem hogy arányaiban sok a feltűnően szép. Ja, és mindegyik a klasszikus értelemben nőiesen öltözik: miniszoknya, tűsarkú (-23 fokban!!). A bankban láttam konkrétan koktélruhában is csajt...

"A theather, rather than a strip club"
Pontozás
Összesen: 5 pont.

A második részt, és a képeket kilinkelem holnap

1 megjegyzés:

  1. Hiszen ez a katedrális gyönyörű!
    Most azt akarod mondani, hogy az is miniszoknya+tűsarkúban jár, akit nem lehet megvenni??? micsoda ország....

    VálaszTörlés

Mindig gondolj a környezetre, mielőtt butaságokat kommentelsz!

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.