Legutóbbi Insta Fotók

2012. február 16., csütörtök

Hálló Timeboy!

Új rovat kezdek: '90-es évek.
Van erre külön blog, de az nem az enyém. Leginkább klipek lesznek benne, mostanában sosem játszott ínyencségek, főként a eurodance kategóriából (mert ami rock és '90-es évek és jó, azt most is játssza a VH1). Nem feltétlenül a művészi érték lesz az, ami idejuttat dolgokat, hanem inkább a nosztalgiafaktor. Az klipeket megtalálhatjátok majd a balra lent levő playlistek valamelyikében is persze. Az első klip legyen is egy igazi gagyi, ami azért is stílszerű, mert egy utazás vissza az időben, a paradicsomba (nyilván a 90-es évekbe, hehe), és amit már persze sosem játszanak sehol. A szám persze annyira gagyi, hogy aki nem ismerte akkor, nem fogja élvezni most, de hát ez így van rendjén.

1. Imperio - Return to Paradise


Aki szatyorban élt, vagy még nem élt egyáltalán, mert olyan kis töpörtyű, annak itt egy RÖVID összefoglaló a történelem legfaszább évtizedéről.


4 megjegyzés:

  1. Nekem az Atlantis volt a nagy kedvenc, köszi hogy eszembe juttattad :D

    VálaszTörlés
  2. http://szegenybecsuletesember.blogspot.com/2010/06/osdiszko-urdiszko-9.html

    http://b-oldal.blog.hu/2008/10/09/filmslagerek_magyarul_suttognak_a_fak

    VálaszTörlés
  3. Linkeltél két oldalt, ahol vannak még régi számok, értem. Egyéb hozzáfűzés nélkül, menő. De mit akarsz ezzel jelezni?

    VálaszTörlés
  4. Én akkor csalódtam először a 90-es évek zenéjében, amikor megkaptam az első szintetizátorom, és megpróbáltam rajta eljátszani a számokat. Ekkor derült ki számomra, hogy Maxx: No More és Get Away című számában ugyanolyan hangok vannak, majdnem ugyanolyan sorrendben. Ráadásul ezek kottája még a Magis Affair: Omen című számával is megegyezik, csak azt visszafelé játsszák.

    5 év múlva rájöttem: éppen ez a menő a 90-es években. Akkor még nem sample mintákat vettek a más dalokból, hanem a kottát lopták el, és azon faragtak egyet. :)

    VálaszTörlés

Mindig gondolj a környezetre, mielőtt butaságokat kommentelsz!

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.