Legutóbbi Insta Fotók

2013. január 21., hétfő

A hét, amikor két légitársaság is utalt nekem pénzt

Na ez király hét volt! Ez volt az a hét, amikor a véletlenek fura összejátszásaként két németajkú légitársaság, egymástól függetlenül akart nekem pénzt utalni. Először a Lufthansa döntött úgy, hogy végre kifizetik a lakosztályokat, amit a sztrájkjuk miatt voltunk kénytelen kivenni :), aztán meg az Air Austria tudatott szomorúan, hogy törölték a járatomat. Gondolkodtam, hogy vajon milyen járatot, aztán rájöttem, hogy amikor lekéstem a Barcelonai gépet Fuerte felé, akkor vettem egy jegyet náluk, azzal mentem ki végül. Na annak az útnak a retúr útja áprilisban lesz (mert így volt a legolcsóbb), és azt törölték. Néhány reklamáló levél után megegyeztünk, hogy mivel nekem "sajnos nem megfelelő a cserejárat, amit ajánlottak", visszautalnak nekem manit. :)))) Azt nyilván nem hangsúlyoztam, hogy azért nem megfelelő, mert én nem vagyok Barcelonában, és nem is tervezek odamenni. Igaz, csak 50 ajró, de az is valami a semmiből!
Aztán jött az, hogy leadtuk a munkát, amin régóta dolgoztunk, meg egy last minute hétvégi freeride Zsókáékkal. Ez utóbbit majd leírom a következő bejegyzésben.
Az igazsághoz hozzátartozik, hogy a hét első felében úgy 15 órát dolgoztam naponta, aztán meg az is, hogy a fürdőt szét kell bontani, mert eltört egy cső a falban, és ázik a szomszéd.
De még így is nagyon király hét volt, pedig még szerintem néhány király dolgot ki is felejtettem! :)

3 megjegyzés:

  1. Jajj, hát el is felejtettem a legkirályabbat a héten! Lesz új deszkám, juhuuuu! Azt a deszkát veszem meg, amit kipróbáltam Fuertén, és azóta sem használta senki. Szóval életemben először lesz új deszkám, juhuuuu! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Azta de király vagy!! Freeride meg új deszka, nem semmi!! NSP vagy milyen?? Kemények a fotók, bevált a léced?

      Törlés
    2. Köszi! :) Hát rendes szűzhó nagyon kevés volt, úgyhogy nehéz lenne megmondani, hogy abban hogy viselkedni, de nagyon király volt, az tuti. Én voltam sajna nagyon béna, de azért néha nem annyira! :) Nem NSP a deszka, hanem az a poliészter, amiről raktam fel már képet Fuertéről. Ilyen vicces, bat-wing tailes. Bár szerintem az inkább Batman-head tail! :)) Ha megjön, akkor majd persze rakok még. Sok hetes gondolkodás után a budi ugrott be, hogy mi legyen a neve, de az még titok! :))

      Törlés

Mindig gondolj a környezetre, mielőtt butaságokat kommentelsz!

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.