Legutóbbi Insta Fotók

2012. november 15., csütörtök

Fuerteventura 2012

A kanári-szigeteki utazásról még nem sok mindent raktam ki, viszont sok év után először vágtam ismét videót! :) Letöltöttem egy ingyenes progit, és addig-addig gyakorolgattam, amíg aztán itt ragadtam egy-két órára a gép előtt. A vége egy próbavideó lett, az egyik nap felvett GoPros hülyéskedésből. Sajnos nagyon kevés anyag jött össze, ráadásul az egyetlen jó szörfös felvétel is megsérült, úgyhogy nem tudtam berakni a videóba, így sajna nagyon kevés szörf van benne, de azért több, mint amit az elmúlt 4-5 évben csináltam. Na, kussolok, itt van. Érdemes megnyomni a HD gombot jobbra lent, és teljes képernyőben nézni, mert ez HÁÁÁDÉÉÉÉÉ:

2 megjegyzés:

  1. Jó hangulatús ez. A csúszós résztet hogy vetted fel?? A kezeden volt a GoPro vagy mi?? És különben is, béreltél GoPro aljzattal ellátott deszkát vagy mi? Vagy miiii??????

    VálaszTörlés
  2. Igen, pontosan. Egy GoPro csuklópánt volt a bal csuklómon. A deszkán nem volt aljzat, én vettem néhányat még az eBay-ről jó előrelátóan, és amikor kb. a 3. deszkára azt mondtam, hogy na, ez már jó lesz, akkor az egyiket reá ragasztottam arra (nyilván ez utolsó nap volt :))).

    VálaszTörlés

Mindig gondolj a környezetre, mielőtt butaságokat kommentelsz!

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.