Legutóbbi Insta Fotók

2012. július 14., szombat

30 Rock ámokfutás

Ez a legjobb vígjáték sorozat, még a hatodik szezonja is elképesztően jó. Már ha valaki szereti az amerikai pop kultúrát, meg New Yorkot. De azokat meg ki nem szereti, úgy e!
Szóval őőőőőrületesen érdekes egybeesések voltak ma: Olvastam az indexen, hogy Katie Holmes utálja a kislánya szektás nevét (Suri), ezért otthon szereti Scoutnak hívni - ezt a nevet a Ne bántsd a feketerigót c. filmben hallotta. Írták is, hogy ez ugyanolyan hülye név, ami mondjuk igaz is, mert járőrt meg cserkészt jelent. (igen dZé, meg amerikaifoci tehetségeket kutató ügynököt is!) Aztán most éjjel néztem a 30 Rock egyik epizódját, amiben egy kislány arról beszél, hogy nem tetszik a neve, és miért nincs valami jó neve, mondjuk Scout a To kill a mockingbird (Ne bántsd a feketerigót) c. filmből. Mockingbird - sokszavú poszáta.
Jó durva mi? :)) Teljesen hihetetlen! Fántásztikus! Jó késő van, az biztos, és elég sok steak-et ettem, nem tudok aludni. :)
Szóval ez az epizód április 19-én ment le, úgyhogy Katie valószínűleg inkább TV-t néz, mint klasszikus amerikai filmeket, csak úgy trendibben hangzik... VAGY ez az egész csak véletlen egybeesés!! UUUUUUUU! :)
További egybeesés, hogy a film régóta fent van a megnézési listámon, de még nem láttam. Sokat wikipediáztam Ausztráliában, és amikor megnéztem a Capote c. filmet, akkor derült ki, hogy Capote legjobb barátnője írta ezt a regényt, ezért gondoltam meg kell néznem, mert a filmben nagyon érdekes szerepe volt a nőnek. PLUSZ a róla és Capote-ről szóló filmben meg Sandra Bullock játssza őt, aki a Blind side óta a kedvenc színésznőm. A fontos dolgokat elfelejtem, csak ezek maradnak meg baszki!

Na, az írásban szerepelt összes filmet nézzétek meg! Meg a 30 Rock ezen epizódját is: Season 6, Episode 18. Iszonyú vicces, ráadásul élő felvétel, ettől még jobb.

Aki nem ismer, az most joggal gondolhatja, hogy: Hogy a PICSÁBA keveredtem erre a blogra?!!
:)

4 megjegyzés:

  1. Azért Miköőly az is benne van a pakliban, hogy az indexen nem tegnapi sztorit hoztak le... i.e Katie mondhatta ezt akár tavaly januárban is és a 30 Rockba most került be...

    VálaszTörlés
  2. Hát mivel most válnak, nem hiszem hogy korábban előjött volna, hogy utálja a gyereke nevét. De igazából még ez is lehet. Viszont még egy hajmeresztőbb hír befutott HurkóPítől: Staudt Eszti, Londonban élő volt kollégánk és kedves barátunk lányát hogy hívják? Na hogy? Na megmondom: Zsófia Scout Ellis!! Szerintetek mi a férje kedvenc filmje? :)
    Tényleg ideje lesz megnéznem ezt a filmet...

    VálaszTörlés
  3. Az van, hogy mi még trendibbek vagyunk mint Katie Holmes. A könyvet olvastuk és onnan van a név.
    Csak akkor szivtuk a fogunkat, amikor Beckham-ek elodrukkoltak azzal hogy lanyukat Harpernek hivjak....es ki irta a To Kill a Mockingbird c. regenyt?

    VálaszTörlés
  4. Hát ez dúúrva! :)
    Na, meg is rendeltem a könyvet.

    VálaszTörlés

Mindig gondolj a környezetre, mielőtt butaságokat kommentelsz!

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.