Legutóbbi Insta Fotók

2015. január 10., szombat

Szólásszabadság

Nem merem kiírni a Facebookra, mert a szólásszabadság nevében megköveznek a véleményem miatt, de azért valahova csak le kell írjam:

1. Ha a terrorizmust nem sikerül legyőznünk tüntetésekkel, akkor nincs más hátra, be kell vetni az ultimate fegyvert: ismert embereknek kell mereven a képernyőbe bámulva elítélniük az erőszakot fekete-fehérben. Valahogy meg kell értetni a terroristákkal, hogy az európai emberek nem szeretnek lelövődni és felrobbantódni, mert nyilvánvalóan nem értik!

2. Ha egy terrorista azért csinál egy akciót, hogy figyelmet keltsen fel, akkor a soha nem látott méretű tüntetések és a mártírhalál nem pont olaj lesz a tűzre?

Nem tudom, mi a megoldás amúgy, mert nem vagyok elég okos, sajnos. Csak addig jutottam el, hogy a terrorizmus ellen tüntetni annyira hatásos, mint az AIDS ellen tüntetni.

A másik dolog, ami világossá vált, hogy a szólásszabadságot addig érvényes, amíg az újságírók és egyéb véleményvezérek által diktált PC véleményt hangoztatja az ember, ellenkező esetben éppúgy megbélyegzik a birkák az embert, mint az 1500-as években.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Mindig gondolj a környezetre, mielőtt butaságokat kommentelsz!

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.