Legutóbbi Insta Fotók

2013. május 24., péntek

Budapesti bulinegyed

A tömb, ahol lakunk (nemsokára megint), Budapest buliközpontjává vált - hivatalosan is. A 444 egyszerűen elnevezte Budapesti Bulinegyednek. A cikkük szerint "Ami most folyik Budapest belvárosában, olyan nem volt itt soha. Az utóbbi két nyáron az egykori zsidónegyed házaiban, udvarain és utcáin elsőrangú bulinegyed alakult ki, kvázi 24 órás nyitvatartással, ámuldozó turistákkal, és minden egyéb kellékkel, ami egy világvárosban kötelező, de Budapestről eddig sajnálatosan hiányzott."


Ezt persze eddig is tudtuk, de jó olvasni, hogy más is észrevette. Emellett olvastam egy cikket, hogy a klasszikus drága kerületek után itt a legdrágábbak az albérletek - nyilván, minden külföldi egyetemista itt akar megszállni. Juhuuuu :)
Tudtam én hogy jó befektetés lesz, amikor úgy 10 éve még egy lepra környék lepra házai között megvettük ezt a lakást, de bulinegyedre én se számítottam. Úgy tűnik, hogy lassan a befektetéseim elérik a nettó nulla szintet. Igen, a kiváló Sznob kocsmára utalok itt... ;)
Itt olvashatjátok a cikket

5 megjegyzés:

  1. Ajaj, azt hiszem Zsombinak magas labdát attál. Várd csak ki milyen kiselőadást hallasz majd inflációról, a befektetéseid jelenértékéről stb. :)

    VálaszTörlés
  2. Piac után minden kofa roppant okos. És ezzel nem akarom azt mondani, hogy nem örülök annak, hogy bejönni látszik a befektetésed, hanem azt, hogy lófaszt se tudtál te semmiről 10 éve :D

    VálaszTörlés
  3. Norbi, nem beszélve arról, hogy Zsombi előadásának semmi értelme nem lesz, csak a végére lesz biggyesztve a hajós oldala... Kösz szépen Miklós, kösz szépen!!

    VálaszTörlés
  4. Bandika, de beszélve arról! Norbika, te meg Koppánykának adtál magas labdát! Zsombika, nem látom a linked, mi történt, minden OK?? Petike, bár frappáns a mondás, ez esetben távol áll a valóságtól, el is mondom, miért. Annak idején gondolkoztam rajta, hogy vegyek egy jobb helyen valami kisebb lakást, de emellett döntöttem, mert a Király utcát akkor kezdték felújítani, a Gozsdu udvar fejlesztése útjában már csak egy öregasszony állt, akit nem tudtak kiköltöztetni. Arra BRAZÍROZTAM, hogy ezek elkezdik felhúzni a környéket, ami épp így is lett. Tehát éppen a tudatos döntésem vezetett ide. ÉPPEN!! Azt persze nem tudtam, hogy buliközpont is lesz, mint már említettem. ÉPPEN!

    VálaszTörlés

Mindig gondolj a környezetre, mielőtt butaságokat kommentelsz!

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.