Legutóbbi Insta Fotók

2013. április 14., vasárnap

Lehet, hogy elkéstem?

Az útlevél 14.000 HUF, a sürgősségi díj 29.000 HUF (azért ilyen olcsó, mert nem egy napra kértem), plusz a világ összes pénzét befizettem adóban. Így sikerült elintéznem, hogy itt állatok vasárnap reggel fél 8-kor, nyitás előtt fél órával, 50-edikként a sorban. :))


Ez tuti hogy a zorbán műve!!!

Viszont van nálam YouTube, meg fülhallgató, gyönyörűen süt a nap, és nem vagyok másnapos, úgyhogy még ez a nap is király lesz! :)

- mobilról, azér ilyen

4 megjegyzés:

  1. Az _igazság másik oldala_ hogy nagyon profik voltak, 8:00-kor nyitottak, minden meg volt szervezve, és 8:13-kor már jöttem is kifele az új útlevelemmel, amin úgy nézek ki, mint egy latino bűnöző. Repsect!

    VálaszTörlés
  2. néztem is, hogy vasárnap reggelhez képest milyen aktív vagy a világhálón...
    Hát tessék, itt a magyarázat!
    29.000 :))))
    Legközelebb majd _leszel szíves_ megnézni az útleveled érvényességét, mielőtt utazást szervezel!

    Pali

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Természetesen erre is van válasz! :) Az útlevelem lejárati dátumát fejből tudom, 2013. júl. 29., viszont egy ideje ráparáztattak, hogy lehet hogy kell az útlevélbe még fél év kapacitás, hogy mehessek Costa Ricába (úgy, mint Balira). Megnéztem, és hivatalosan nem kell, de ellentmondásos tapasztalatokat olvastam, úgyhogy kb. két hónapja beírtam a naptáramba, hogy el kell menni biztos, ami biztos (annak ellenére, hogy 2 héttel ezelőttig úgy volt, hogy nem megyünk). Inet már csak annyi kellett, hogy minden nap 8-tól éjszakáig dolgozzunk az elmúlt időszakban (3-szor raktam új helyre az útlevélért elmenés bejegyzést), és máris hipp-hopp, mínusz 29 rongy! :)

      Törlés
  3. Rule of thumb: MINDEN országba, ahova érdemes utazni kell 6 hónap érvényesség az útlevélbe.

    Ezzel a szabállyal remélem segítek a jövőben gyorsabb döntéseket hozni, és pénzt sprórolni.

    A számlaszámom tudod.
    Zs

    VálaszTörlés

Mindig gondolj a környezetre, mielőtt butaságokat kommentelsz!

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.