Legutóbbi Insta Fotók

2012. december 16., vasárnap

KisMiki Renaissance - 6. lépés, Fényezés

Az mondták a rádióban, hogy karácsonykor az álmok valóra válnak. Csak azt nem mondták, hogy a rémálmok is! Pedig azok is, és én ezt a saját bőrömön tapasztalhattam meg: Azt álmodtam, hogy egy elég zúzós hét után 6:30-kor kelek szombaton azért, hogy kimenjek Mogyoródra, majd finom ónos esőben, glatt jégen hiába próbáljam meg negyedmagammal (!!) arrébb tolni az autót vízszintesen 2 métert, mert mindenkinek csak ide-oda csúszkál a lába. Aztán ahelyett, hogy felébredtem volna, kiderült, hogy nem álmodok, hanem tényleg ez a helyzet. De aztán a rémálom átváltott leányálommá, mert KisMiki fényezése gyönyörű lett, és ezzel befordultunk a felújítás célegyenesébe! :) Most már nincs más hátra, CSAK összeszerelni a kocsit, és bízni abban, hogy a kárpitos is kész lesz az ülésekkel meg a műszerfallal hétvégéig, különben igen nagy szopó áll elő. Szurkoljatok, ügyesen!
Kirakok néhány képet ízelítőnek, majd egy naaaagy albumba berakom a végén az összest, mert tudom, hogy mindenkit milyen eszméletlenül érdekel!

Sok csillogás, sehol egy rohadás! :)
Ha traileres kell, csak őt hívjátok!
Varga Ferenc megbízható, olcsó, jó fej, billen a trailere! :)
Le lett festve a két (!) tükör is
Zord kinézet, főleg azért mert előre van tolva a motorháztető
Eléggé elázott az egy órás esős utazásban
Voyeur

6 megjegyzés:

  1. Alakul, alakul, síelni már Kismikivel megyünk... ;-)

    VálaszTörlés
  2. Ha Dani valamiért nem jön, akkor tényleg KisMikivel megyünk... :) Úgyis akarok venni síléctartót.

    VálaszTörlés
  3. KÉT tükör, asztaaaa, ezt nevezem én luxusautónak!

    VálaszTörlés
  4. Pali! Most nézem a vitriolos- és a destruktív komment-egyenlegedet, és azt látom, hogy teljesen kiürült! A bátorító-, elismerő- és a szimplán informatív egyenlegeid viszont maxon vannak, azokból tudsz még felhasználni bőven idén!

    VálaszTörlés
  5. egyáltalán nem vitriolosnak szántam, hanem örültem, hiszen én magam is tapasztaltam, hogy nem egyszerű egy tükörrel vezetni. Úgy érzem, te félreértesz engem, vagy esetleg eleve azt feltételezed, hogy csak a gúny beszélhet belőlem.

    VálaszTörlés
  6. Biztosíthatlak, nem az előítéletek beszélnek belőlem! Hanem a tapasztalatok! :)) Na de természetesen örülök, ha örülsz, és eggyel növelem a PAPOPO mutatót, azaz a Palicsaka Pozitív Pommentjei számlálót! :)

    VálaszTörlés

Mindig gondolj a környezetre, mielőtt butaságokat kommentelsz!

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.