Legutóbbi Insta Fotók

2012. május 31., csütörtök

Napi apróságok

Nyilván utálom a biztosítókat (persze nem annyira, mint a bankokat), de most jót kell írjak. Tegnap regisztráltam online a káresetet: beázott az előszoba. Ma már ki is jöttek, lefotózták, utalnak pénzt. Mindezt úgy  6 perc leforgása alatt. Persze az is praktikus, hogy 20 méterre dolgozom otthonról... Úgyhogy kb. 5 év + 1 nap alatt lerendeződött ez az eset! :)))) Hát igen, néha tudok lusta lenni. Annyi kritikát azért megfogalmaztam nekik, hogy be kellett jelölni kötelezően, hogy "felelősségi veszélynem"-ről van-e szó, és nem magyarázzák el, hogy mi az. Gondoltam, csak én vagyok ilyen bunkó (az AEGON biztosítási szótárában nincs benne). NOS, ezt az eredményt adja a Google.

Ja, és tegnap voltunk Fehérváron Csilluval, de most nem sétálni, hanem egy bomló kiscápából lakmározni. 13 pénzért kaptam díszléceket, tükör-vezérlő gombot, biztonsági övet, stb. Ja meg egy csomó-csomó tanácsot!! A régi BMW-sek mind atom jó fejek! Nemsokára megyek vissza néhány karosszéria Elemér is, hogy legyen a lakatoláshoz.

Jaj, meg voltunk a Porcellino Grasso nevű étteremben is! A neve alapján egyértelmű, hogy ez egy iráni étterem. Másodjára voltunk ott, és megint nem csalódtunk, az az egyik legkirályabb étterem Budapesten. Elég drága, viszont nem olyan felkapott, hogy tele legyen X6-os meg Q7-es kopasz tapló rohadékokkal. Szerény, kifinomult, de nem úriaskodó sznob fos, mint jellemzően az ilyenek. Szóval pompás hely. A második fogás alatt mondjuk szomjan haltam, és el is temettek a temetőbe, de hát semmi sem tökéletes.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Mindig gondolj a környezetre, mielőtt butaságokat kommentelsz!

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.