Legutóbbi Insta Fotók

2011. november 13., vasárnap

Portu

Na hát akkor ha nem is időrendben, de ez is megérkezett:
Útvonal: BP - London (Sweetie) - Portu (Szőllősiz) - London (Wembley, Jabba) - BP

Ferihegy új útvonalon a taxival, tényleg nagyon gyors, alkalmazni fogom. Wizzair, repcsi jó hely, szép kilátással.
Dupla kör-szivárvány
Beszédbe elegyedem a szomszéddal, Zusa-val Lengyelországból, aki Londonban producer.
A cigit eldugja, de én felfedem a titkot!
19 éves kora óta él Londonban, de még ő sem szeret ott lakni (Londonban senki fia nem szeret lakni, csak Joci). Megmutatta honnan indul a busz, aztán irány CW, Sweetiehez, kipróbáljuk az új carving boardot.
A kis házban (12 emeletes), a bal felső sarokból eggyel jobbra levő kétemeletes loft - na ott lakik Sweetie
A posh járókelők rossz szemmel nézik a két suhancot (befektetési bankár meg tanácsadó) éjjel fél 2-kor deszkázni az üzleti negyedben. Az iPhone is megérkezett, nagyon fasza, nagyon rég kellett volna már vennem egyet. Csak épp a SIM kártya nem jó bele de ez úgyis inkább számítógép mint telefon.
Másnap hajnalban minden fasza, semmire nem kell várni, vonaton meg wifi is van (azóta kétszer voltam ugyanazon a vonaton, és csak marketing akció volt).
Tök jó
Pont jókor megérkezés. Porturol sok fotó körberepüléskor:
FC Porto
Sok szép híd
1. nap
Atom szép a hely, jó az illata, süt a nap, minden. Mint a budapesti első kerület - víztározó környéke, csak nagyobb házakkal. Meglepiből nemcsak Pali hanem Bandi is kijön elém.
A Szépség és a Szefósság
Aztán megnézzük a szörföt Lecán, de túl nagy hullámok vannak, úgyhogy inkább átmegyünk Matura, ami védettebb. Iszonyú hideg a víz, úgyhogy teabagging közben kitartom a kezem a vízből, hogy ne fagyjon le. :) Picik a hullámok, de nagyon jó móka Palival. Este aztán piálgatás, vendégségbe menés a légi kísérő pajtásokhoz. Jó fejek kivéve a papagájt. Minden csávó papagáj amúgy. Még a lineup-on is érzem a parfümillatot. Iszonyú hangsúly a külsőn: jó kocsid legyen (hitelből), az a lényeg. Ja, és az anyjuknál laknak, aki veszi nekik a sálat. Hehe. :) A buliban úgy 5 percenként alszom el, aztán szerencsére haza, alvás!

2. nap
Másnap kelés nehezen reggeli a parton. Bandi meglepi szabadnap, Leca király Píírössel megyek, király. Majdnem pont ugyanolyan, mint Trónkövetelő, de mégis más. Sajna Pali beveri a fejét, amitől agyrázkódást kap, így elvisszük munkába! :) Bindivel meg visszamegyünk a partra, eszünk chipset ebédre, aztán vissza Lecara, ahol délutánra gyönyörű picit offshore kondíciók kerekednek, úgyhogy atomjót szörfözünk.
Ilyen ott a Dr. Kap Levente
Még videó is van róla:

A fények a háttérben egy gyárhoz tartoznak, impressive.
Este haza hulla fáradt vagyok, a többiek elmennek kínait enni, meg vásárolni, de én inkább alszom (pompás döntés!) Alszunk úgy 11 órát, jöhet a 3. nap!


3. nap
Reggeli király irány Leca király. Aztán irány a város, ahol eszünk a folyóparton helyi ÍZEKET, Bindi maga süti a kolbászát, iszunk igazi portóit,
és én még egy kávét is,
10 hónap kihagyás után, mert hogy finom. A város nagyon szép, van sok híd, nem is híd, viádük!
Mmmmm dejó segged van!!
:)
Na még hárman es rajt vagyunk, mint Velencébe, csak ott négyen!
Aztán indulás haza, ügyesen kikerüljük a dugókat, találunk egy autópályát, a közepén kulturáltan lezárva egy kapuval! :)

Este szörf hármasban, megint sötétedésig, megint nagyon király. Éjjel megnéztük, hogy mulat a papagájhad a városban: Nagyon szimpatikus az egész, jó a hangulat, a kocsmákba csak piáért mennek az emberek, amúgy kint állnak a téren, és szocializálódnak, egész koraestig (éjjel 1), amikor kezdődik a buli. A piát nem szolidan mérik, alig van kóla a bágárdiban. Vagy gintonic? Nem emlékszem. Aztán megyünk bulizni a MENŐ helyre, ami tényleg elég jól néz ki, gyémántot imitáló tüskék állnak ki a falból, ugyanez a tánctéren tükörből van. A buli nagyon jó, bár csak hárman veszünk részt rajta, a többi ember csak statiszta. Megtanulom, hogy kell pohár vizet kérni kulturáltan, és ezt alkalmazom is. ÁGUÁ!! kiáltom, majd mutatom a hüvelykujjamat. A trükk beválik, nem hidratálódok de.
Parti után taxi haza, Petőfi Bindi verselése után érzékeny búcsú, aztán Robi (az elsőszámú légi kísérő) kivisz a reptérre - end 2 end szolgáltatás, Ryanair for life! :) Kicsit haldoklom, de Robi meg Barbora ellát vízzel (tiszta VIP),

úgyhogy alszom egyet, és már megint Stansteden (vagy Lutonon?) Mindegy, az a lényeg, hogy irány CW, ahol találkozom dZével és Sweetievel.


Ha eddig sikerült lescrollozni, akkor megérdemled a fotóalbumot is.
Folytatása következik...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Mindig gondolj a környezetre, mielőtt butaságokat kommentelsz!

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.