Legutóbbi Insta Fotók

2011. augusztus 11., csütörtök

Összefoglaló a hosszú hétvégéről

Buenos DS!!!, BP, Cápatámadás keleten, világító gin-köpködés, megtudtuk, hogy a rossz tengericsillag mellett van jó is, Fräulein Maui, gatyarángató, hatalmas faszobor, ATM-gázosítás, Alex szép..., kicsike szívószál, bevásárlókocsi, crazy Hungarians: Anna Vámosz, Szilvi the Hungarian Hammer, Miki Dora (Da Cat), repcsi késés, csomag-mizéria, busz lekésés, jégkrémlopó amcsi kúúrva, tengeribeteg olasz szörfös, Holke, akupunktúra-woodoo, esti heverések, Who is Ian???, fishy-fish, jófajta fejfájás, Szilvi lakása + Canary Wharf, Mókuska kedvenc spanyol faluja, Ö.Zs. tartályok, egyszemű a lábamon, Füles, Hiperdino minden reggel, szendvicsgyár a konyhában, T-XX, MENNNYÜNKMÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!

És végezetül a három legjobb szörf-zene:
7 megjegyzés:

 1. Ja meg persze a szemétszedés a strandon! :)

  VálaszTörlés
 2. Még 2: magyar mondások angolra tükörfordítással, egyértelmű dolgok sokáig magyarázása.

  VálaszTörlés
 3. Szerintem az a legjobb az ilyen utazásokban, hogy nyaralunk, süt a nap, meleg van.. nem foglalkozunk semmivel, jó a társaság, van tenger, meg homok, meg strandolás...

  VálaszTörlés
 4. Eljön az az idő az évben, amikor nem kell semmivel se foglalkoznod, csak a szikrázó napsütéssel, a tenger morajlásával, egy jó könyv olvasásával, a barátaid nevetésével.
  Labdázni a vízben, bedobni egy jó pofa sört a haverokkal, jókat enni az ízletes helyi specialitásokból, táncolni egy igazán jót valamelyik helyi klubban, kicsit veszélyesen élni: kipróbálni valami extrém sportot (mikor, ha nem egy ilyen nyaraláson!).

  VálaszTörlés
 5. Igen, és elfelejted a világot, átlépsz egy teljesen másik dimenzióba. Eszedbe sem jut ilyen, hogy munka, vagy stressz. Jókat nevetsz a haverokkal, mert buli van! Nekem mindig csodálatos érzés látni az óceánt, hallani ahogy a hullámok nekicsapódnak a partnak. Ilyenkor mindig tudom, hogy menni kell, mert hív a víz, a hullámzás.

  VálaszTörlés
 6. borzasztoan jo erzes erezni magadban a .... aaaaa .... a vizet .... a hullamzast! a hullamzas bennünk van ez az ocean nem spanyol, nem magyar, egyszerüen csak mindenkie! es ha erzed magadban a .... aaa .... a vizet, akkor a tied is ez az ocean! :D

  VálaszTörlés
 7. KRINOLINALIZÁCIÓÓÓÓÓÓ!!!!!

  VálaszTörlés

Mindig gondolj a környezetre, mielőtt butaságokat kommentelsz!

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.