Legutóbbi Insta Fotók

2011. november 23., szerda

Az üzenet

Ezt nézzétek meg! Nyugi, megéri, nagyon érdekes, és nem kell mint a 10-et, csak egyet-kettőt! :) Kíváncsi vagyok a véleményetekre. Én már leírtam a teóriámat, de nem akarok senkit befolyásolni, majd a végén. Szóval írjátok meg kommentben, hogy szerintetek ezt így hogy!

3 megjegyzés:

  1. Én egy kicsit elnagyoltnak érzem a filmet.

    Egyrészt szó sem esik arról, hogy a vodafone neve 8 betű. Az abc 8- betűje a H. Kinek a neve kezdődik H-val? Segítek: II. világháború. Német. Úgy van. Tehát vajon miért választana egy multinacionális cég olyan nevet, ami egy tömeggyilkosra utal? Na miért? Vajon ő is ki akarja végezni az egész világot? Érdemes erre egy percet szánni, mert nagyon komoly gondolat. Tömeggyilkosság? Miért akarhatná ezt?

    A másik dolog: a vodafone színe a piros. Mi piros még? A vér. Ha visszafelé olvasod, akkor rév. Így ejtették a 90-es évek techno zenéjét is: a rave-et. És mint tudjuk a rave zenére azok táncoltak, akik extasy-t szedtek. Tehát egy multinacionális vállalat vajon miért választ ilyen drogos logót? Csak nem akarja a világ összes emberét drogossá tenni? Nem tudom. Érdemes rajta elgondolkozni.

    Remélem érzitek mennyi dimenziója van még nyitva az adott reklámnak. És erről az "Üzenet" készítői hallgatnak? Vajon miért? Ki kente meg őket, hogy ezt elhallgassák? Miért állna érdekükben ezeknek az elhallgatása? Kitől kapnak ők pénzt? Milyen munkáért cserébe? Dolgoznak egyáltalán? Nem tudom. Ti mit gondoltok? Én nem akarok semmit sugallni...

    VálaszTörlés
  2. Ez tényleg nagyon durva!!! Hogy ennyi dimenziója legyen ennek?!! Én csak 10 vagy 11-ről tudtam, de ez kezdi felülmúlni azt. Egy dolog sántít csak: ezt te írtad, akinek még neve sincs. Vajon miért nincs neved? Hogy nehogy kimondja valaki, ne adj Isten, megidézzen? Gondolkozz el magadon! Meg még annyi, hogy ez az egy dolog SÁNTÍT. Nem ismerős ez valahonnan? Ha kicsit megkavarjuk SÁT.N ÍT, azaz a sátán itt, őslevédiai rémületkeltőszó, hangátvetéssel. Miért idéz valaki, aki ennyire figyel a részletekre, pont őslevédiai rémületkeltőszókat? Erre csak egy válasz lehet! Gondolkodj rajta. El!

    VálaszTörlés

Mindig gondolj a környezetre, mielőtt butaságokat kommentelsz!

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.