Legutóbbi Insta Fotók

2011. november 9., szerda

Fuerteventura - második rész

7. Nap
A reggeli haladó kurzus elmaradt a nagy szel miatt, úgyhogy vásárlás és uzsonna készítés után most van idom blogot írni, meg kepeket videokat masolni, amíg a lányok strandolnak.
Megint El Burro, de most eszetlen szel, egy helyben evezés, homokduneken majomkodas, finn csaj labujja törött, leukoplast kene. Beteg érzés fülfajas, vacsi Waikikin.



Glass beach a lányokkal, amikor még szép idő volt:


Duck-dive:


El Burro offshore-ban szépen csövel:


8. Nap
Majanicho, keleti part, semmi kozepen kis falu,


balos es jobbos reef, eros aramlatokkal, keves sikerrel.


Oktatás, kiderült hogy egyáltalán nem tudok szorfozni. Ez eléggé lehangolt. Alex elmagyarázza, hogy kicsit hatra kell terhelni, azért nem tudok kanyarodni. Este carveboarddal raerzek, az nagy sikerélmény. Aztan este csapat iszogatas, majd nagy party karaoke meg tánc., még bunyó is volt, de azt csak néztük. Kb 4-kor haza

9. Nap
Reggel halálos ébresztő, vásárlás aztan irány a kikötő: Lobos túra motorcsonakkal!!!!!!! Juhuuuuuuuuu!!! 3-4 méteres hullámok ütközben, elég para. Lobos kosivatag, egy nagy vulkannal, meg egy szép obollel.

Lobos napfelkeltekor, az erkélyünkről:


A víz kristálytiszta a hullámok szépek, csak kicsik, a víz a sekelyebb részeken térdig se ér. Nehány kisebb menet, egy kanyargós az új módszerrel, az tényleg segít is. Egy másik srác úgy csinálja mint én korábban, elég hülyén is néz ki :). meduzacsipesek (az egyik lehet hogy rája, mert olyan érzés, mint az áramütés), kezem lábam sajog, aztan az arcomon is megcsip, őrület! :) Sziklara raesek hassal-kézzel, a kezem vérzik aztan mar végig. Meduzacsipesek, hullámzás, sebek: elég rosszul leszek a végére, mar alig várom hogy visszajojjon a hajó. Mokuska is rosszul van, kimennek pihenni a szigetre. Visszafelé meg durvabbak a hullámok, kifejezetten para. Otthon hányás, osszepakolas, indulás haza. Gépen alvas, Londonban taxiban alvas, aztan Sweetienél alvás. 5-kor keles, busz Lutonra (azon is alvás), reggeli aztan mar a gépen is vagyok, ami a változatosság kedvéért mar 3/4 órát késik...

Aztán hazaértem.

U.I.: Van még nagyon-nagyon sok fotó, meg néhány videó is, azokat kirakom pikázára (de előtte még befejezem a portói képeket is). Addig is kirakok még néhány képet, a parás helyről, Bunkersről:

Már a bejutás is para:


Egy kicsi hullám (nem ez volt a jellemző):


Alex a zone-ban - nagylevegőőőő! :)))


Ja, és majd elfelejetettem: a kedvenc nótánk, ami parázás közben folyamatosan ment az agyamban :)

1 megjegyzés:

  1. Miköőly papa, keményen beadtad a trükköt. Fiatal kis huligán vagy még te, nem hagyod elpetyhüdni masszív izomzatod, mindég fullosan kiküldöd magad, hajrá!!

    VálaszTörlés

Mindig gondolj a környezetre, mielőtt butaságokat kommentelsz!

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.