Legutóbbi Insta Fotók

2012. július 1., vasárnap

Hóbortos hétvége

Nincs sok kedvem írogatni, úgyhogy megint csak címszavakban írok.

Szőllő Papának: ez megint egy olyan hétvége, aminek minden eseményét ugyanígy és ugyanebben a sorrendben kell végrehajtani, úgyhogy nagyon figyelj!!

Péntek ebéd után PwC rendezvény a Millenárison, majd privát(!!) kombínóval megállás nélkül irány a Margitsziget, ahol jó társaságban eltöltött néhány óra és 7-8 gin tonik után kénytelen voltam beismerni, hogy aznap már spicces sem lehetek, úgyhogy irány Csillu.

A többi sok talpas parasztnak még saját villamosa sincs!
Visszafele ilyen volt
Csillu szegény egész hétvégén kénytelen volt dolgozni, úgyhogy reggel már el is mentem -1) Ádibácsival Práktikerbe egy felejthetetlen fürdőszoba-felszerelés-beszerző-körútra. Itt a parkolóban megtaláltuk a jó és  a rossz egyterűjét is :)



Aztán kezdett felpörögni a hétvége: Zsigmond is telefonált, hogy Emese őt is eltávolította otthonról, úgyhogy nálam alszik. Így jutottunk el 0) TamásésKrisztához Dunaharasztiba, ahol wakeboardoztunk, ügyesen. Még újat is tanultam: állva ugrásból startolni. 3-ból 3-szor sikerült, úgyhogy elégedett voltam! :) A hely alapszabálya egyszerű: egyszerre csak három kört mehetsz, de vannak elérhető bónuszok:
  • gyúrás: +2 kör, 
  • kopaszság: +3 kör, 
  • lufimellű barátnő + 3 kör, 
  • kacsaszájú barátnő: +1 kör, 
  • X6-os, CL, Corvette: +3 kör
Amúgy igazából mindenki tök jó arc volt és segítőkész!


Nyilván nem sokáig húztam landolás után :)
Zsigmond inkább a pancsolást és hajókázást részesítette előnyben,
ezért mindig a pálya legtávolabbi pontján szállt ki a menetből :)
Azért ő is belejött, főleg ahhoz képest hogy gyakorlatilag először csinálta. 
Kuss, én így szállok ki!
A lányok közben a gumiasztalt gyűrték nagyon lelkesen, meg néha szállítottak nekünk vizet is, hogy meg nem pusztuljunk. :)

Édesek!
A fotókért nagy köszönet Krisztának!!

Aztán jobb dolgunk nem lévén, elindultunk a Balatonra úgy, ahogy voltunk. Na long story short: 1) Akarattya, 2) Fűzfő - húsleves + túróscsusza,

Olcsó és finom!
3) Káptalanfüred - Olivérék artista táborában látogatás, kisgyerekekkel spanolás, 8-an a Suzukiban veretés! :)

Szőllő Papa, te ide jártál amőbáról okoskodni?
4) Balatonrendes, Zsigmond régi barátai nagyon jó borral, aztán éjjel vissza 5) Füred, ahol Zsigmond húga és családjuknál tettünk látogatást. Mármint a Halászkertben, majd eléggé sok rozé fröccs után a hajójukon aludhattunk néhány órát.

dZének: a hajó az Uni kikötőjében állt, így elcsíptünk egy
igazi nyugdíjas partit. Kurva nagy hangulat volt, tényleg!
Ez a jó bor, el ne felejtsem! Szerencsére a karót nyelt elegáns hely bezárt,
úgyhogy folytathattuk az ivást padon ülve, emberbajnokságot játszva!
Ádibácsi: extrém gardening - ez igazi!
Reggel korán kelés, fürdés a Balcsiban, majd irány haza, mert Emesének szülinapja van (Boldog szülinapot, Emese! :) ), reggel meglepi torta kell hogy várja. Én haza, aztán Csilluval 6) Anciékhoz késői ebédre, aztán most megint haza.

Hát ennyi. Ja a wakeboardozástól annyira fáj mindenem, hogy a gatyámat nem tudom rendesen felvenni, meg a táskámat a hátamra. Se. Meg még haddnemondjam hogy miket nem tudok még csinálni... Ja meg megint megnéztem a Blind Side-ot. Annnnyira nagyon nagyon király az a film. Inspirational kategóriában, már ha van ilyen, a legjobb, amit láttam. EVÖR! Sandra Bullockot utáltam régen, de most már ő az egyik kedvencem. Ehhez persze azért több film kellett... Jajj baszki annyira sok jó fotóm van, meg irkálhatnék is, csak hát az időhiány és a lustaság végzetes kombinációja meggátol! :(

Baszki ennyire tudok tömören fogalmazni... Hát ennyi 2.

2 megjegyzés:

  1. Meggyőztél, következő 7végén ezt fogom csinálni... Köszi ismét.
    Amúgy ezek a káptalanfüredi házak nem ismerősek, vszg egy másik táborban lehettünk, vagy felújították a bungallókat, vagy mindkettő, vagy egyik sem.

    VálaszTörlés

Mindig gondolj a környezetre, mielőtt butaságokat kommentelsz!

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.